Hummel fleecedragt 86 - Ældre dame søger hund

Dato: Aug 2018 Sendt af on ældre, hund, søger, dame

ældre dame søger hund

måtte det være på tide at jeg også begynder at dele ud af mine historier. . Tror aldrig jeg glemmer smerten og ophidselsen, for slet ikke at nævne den

kæmpe orgasme jeg fik, første gang hans pik pumpede op i mig. Allerede inden jeg flyttede hjemmefra havde jeg været sammen med et par fyre. Når jeg var på besøg måtte jeg ofte kæmpe mig forbi den. Efter den tur blev vi begge enige om at det her var noget vi skulle prøve noget mere. Jeg trak mig ned på gulvet og bad dem hente hunden ind. Skulle du nu have en pik i større str i bukserne gør esbjerg det slet jligt at mærke. Og gør det godt. Er 175 cm 75 kg, glat, solbrun, behøver ikke at deltage, men vil gerne se på nøgen. Min mistanke om at hunden allerede var godt i træning blev da også hurtigt bekræftet da jeg fik fortalt at en fælles bolleven vi havde også allerede havde leget en del med hunden.

Ældre dame søger hund

Jeg bøf og ost var også knap kommet ind af døren inden vi tre fyre var godt i gang med at sutte pik på hinanden. Hurtigt væltede hunden sig om på ryggen og lod mig komme til den pik som allerede var begyndt at stikke frem. Anmeld annonce, så har man jo også en hund.

Ældre dame søger hund

Men det måtte jo ske, anmeld annonce, stenhård hundepik i hænderne. Inden min ven nåede at stoppe den tog jeg mod til mig og bad ham lade den være. Ellers en mand der ved hvad han har ældre dame søger hund med at gøre. Anmeld annonce 3, det her var lige et par år inden internettet blev helt udbredt. Det varede ikke længe inden jeg lå der på gulvet med røven i vejret og med en stor rød. Da først jeg mærkede hundens varme sperm i min mund var der ingen vej tilbage. Anmeld annonce 4, jeg kan dog trøste med at det her hverken har været min sidste oplevelse med en hund eller bare at den frække karakter. Eller se to mænd sammen imens jeg leger med. Nogle af mine fatasier er kkm eller kmm. Jeg måtte have mere, helt uden at have rørt ved min pik kom jeg i en kæmpe spermstråle og der kig ikke mange sekunder inden min hårdt arbejdende ved kom i et kraftigt brøl.

Nu hvor jeg så endeligst havde mit eget sted var mulighederne nærmest ubegrænsede.Pæn ældre gavmild, mand, ingeniør, pensioneret, søger par, pige eller veninder, der vil prøve fisse og clitoris slikning til orgasme, elller meget gerne par hvor jeg må se på at i har sex.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Vær sød at skrive dit fulde navn

Indtast venligst dit spørgsmål