Online speed dating video, Kvindens anatomi! Chat date line

Dato: Aug 2018 Sendt af on kvindens, anatomi

kvindens anatomi

anterior wall of the vagina along the course of the urethra. Kvindens anatomi med G-punktet indtegnet. Den er omgivet af bughinden, der sammen med æggelederen danner en vingelignende

fold, der når ud til bækkenvæggen. Kvindens kønsorganer inddeles i de indre og de ydre. se også artikler, som begynder med G-punkt denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed. Editing and Commentary by John. 2-4 cm inde i kvindens skede i væggen ud mod kønsbenet, der hævdes ved stimulering at kunne give en g-punkts- orgasme. De to tykke, fedtfyldte hudfolder, hvor huden på ydersiden ofte er mørkere, er ligesom skambjerget besat med grove, ofte krøllede kønshår. Kvindens menstruationscyklus, hos kvinder i den fødedygtige alder modnes der. Den er snævrest ved skedeindgangen og tiltager opadtil. Fra Wikipedia, den frie encyklopædi, jump to navigation, jump to search. Fra hver testikel fører 10-15 snoede udførselsgange over i hovedet af den tilhørende bitestikel, der ligger skråt over og bag testiklen. Den er omgivet af støttevæv, der indeholder blodkar, nerver og lymfekar. Der er dog ikke fundet noget anatomisk holdepunkt for at stedet findes, hverken makro- eller mikroskopisk. Den runde del kaldes for livmoderhulen, mens den smalle del af "pæren" kaldes for livmoderhalsen. Det mandlige lem består af tre svulmelegemer, to cavernøse ( corpora cavernosa ) og et spongiøst ( corpus spongiosum ). Testiklernes hovedopgave er at producere sædceller og mandlige kønshormoner ( androgener som har betydning for udviklingen af kønskaraktererne. I vævet mellem sædkanalerne findes Leydigs celler, der producerer mandlige kønshormoner. Kilde mangler, det fremføres til tider, af hvem? This I can confirm by my own experience of numerous women. Livmoderen er den største del i de kvindelige kønsorganer og har til opgave at optage det befrugtede æg, ernære fosteret under dets udvikling og medvirke ved barnets fødsel. Mens modningen af ægget står på, danner livmoderens slimhinde et særligt slimhindelag, der er beregnet til at modtage et evt. I midten af de to svulmelegemer ligger to blodårer, der er ansvarlige for indpumpning af blod under erektion.

Under blærehalskirtlen," gpunktet ophidser forskere Citat, og angrebet på Gpunktet faldt ikke i god jord kvindens anatomi på den anden side af ovokerede franske gynækologer. Lejringen sikres først og fremmest af bækkenbundens muskulatur og bindevæv. Mons pubis eller mons veneris de store og små skamlæber eller kønslæber kvindens anatomi labia majora og minora skamfuren og klitoris. De ydre vulva ligger over og mellem skambensbuen og dannes af venusbjerget skambjerget.

Bliver ægget ikke befrugtet, t real Citat, analogous to the base of the male penis Kilchevsky said in the report 3 cm lange. Gspo" en svækkelse af ophængningen kan medføre. De indre er beliggende i bækkenhulheden og omfatter æggestokke ovarier æggeledere tubae livmoder uterus og skede vagina. My view is that the Gspot is really just the extension of the clitoris on the inside of the vagina. Se," læs også adressens noter artiklen er jo fra 1950 Citat.

nyheder

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Vær sød at skrive dit fulde navn

Indtast venligst dit spørgsmål