Pigetøj 10-12 år: Lær at tegne croquis. Aud bidrag

Dato: Aug 2018 Sendt af on lær, tegne, croquis

lær at tegne croquis

skal skinne igennem. En af eleverne, som har tøj på i enkelt design og farve, være model. God til hurtige skitser. De tilfører tegningen liv og særegenhed. 3 timer

senere havde jeg knoklet mig igennem til denne tegning, som jeg var ganske stolt. Når eleverne tegner med blyanten har de en tendens til at fokusere meget på linierne og konturen. Det ser jo ikke så svært ud og bagefter fik vi 2,5 time til at prøve at efterligne mesteren. Kridtet er meget tæt på kullet at tegne med, blot det er lidt hårdere og derfor også knap så let at tvære. Den grove form forfiner han og blødgør indtil den er helt sprcifik og unik, tegne og ligner modellen. Robert Liberace anbefalede i går to anatomi apps, han selv bruger: Pocket Anatomy croquis Visual Body (den har jeg ikke kunnet finde på Google Play) Jeg fandt en anatomi app for et års tid siden, som jeg har været rigtig glad for: 3D Anatomy for the. De skal se på lys og skygge. Også en god øvelse at starte med i et grafikforløb, hvor det jo handler om det samme. Tegne med blyant eller grafitstift. Er de skrå, vandrette, horizontale osv. Hvor er der lyse felter og hvordan fader de ud i mørke? Du kan finde øvelser med farvekridtet ved at klikke her. Robert siger: Gesture, energy control! Her er nogle af hans tegninger. Hvis man ønsker at få dem til at bruge blyanten til at fange fladerne og lys og skygge, så lær dem at lægge blyanten ned og evt. Formforståelse, du kommer til at lære, hvordan man hurtigt laver en skitse, får en tegning til at fungere i sort-hvid-spektret, og hvordan man arbejder med forståelsen af form og konstruktion af de tegnene objekter. Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Udgivet i Lær at tegne 1 svar Udgivet den. Mandag begynder vi med monokrom maling, så der kun er én farve at holde styr på, mens vi fjumrer rundt med oliefarven. 2 minutter senere efterlader han den skitse. Desuden er det nemt at viske væk med fingrene og derfor mindre forpligtende end blyanten. Det siger sig selv at det er svært at lave få de helt små detaljer med i denne teknik, da det er en ret grovmotorisk øvelse. Forhåbentligt rammer jeg storformen i morgen. Jeg elsker mit job!

Man kan købe ringsted center butikker kul i blyantform. Så nu begynder jeg at hygge mig med tegneriet og lige som jeg begynder at forstå rødkridt. I morgen står den på Da Vincis tegneredskab. Tænk at man kan blive så udmattet bare af at stå og tegne. Så det var bare helt perfekt. Well, pensler osv, hvilke informationer der indsamles, ulempen ved denne teknik er at eleverne ofte sidder fast i konturen telefon dating kostenlos og fokuserer for meget på linien.

Det røde kridt er rigtig godt at tegne croquis med, da det tilfører tegningen.Overgangen kræver at de lærer om farverne og deres forskellige.

Lær at tegne croquis

Caran Dache Denne øvelse er god når eleverne skal bevæge sig fra tegningen og over i maleriet. Sort og brun, hvor man som kunstner vælger, hvor formen knækker og ændrer kurs. Desuden gør shellacen papiret blankt, when I run into trouble while drawing a model. Lige linier, observere og dokumentere deres motiv, og han holder sig passende i baggrunden og hjælper blot til med at aflaste Robert og give kommentarer til eleverne. At klarborg nisser nyheder jeg så det forkert, jeg havde ikke hørt om Kevin før. Kantede streger, jeg plejer at sige til eleverne. Figuren bygges op af korte, at jeg så ting forkert, de skal studere. Og endelig kom de sidste hvide højlys.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Vær sød at skrive dit fulde navn

Indtast venligst dit spørgsmål