The danish girl book summary spoiler: Nemme småkager

Dato: Aug 2018 Sendt af on nemme, småkager

nemme småkager

10-12 minutters tid. Tilsæt nu det, du gerne vil have kagerne til at smage. Stik småkager ud med udstiksforme. Opskriften er en grundopskrift, der kan varrieres på mange forskellige

måder. Min foodprocessor er oldgammel og jeg bliver nød til at ryste den lidt før den arbejder dejen ordentligt sammen, men det er ikke besværligt. Kom ingefær, kanel og nelliker i, og tag gryden af varmen igen. Bag dine vaniljekranse 7-8 minutter ved 200 grader varmluft, og efter afkøling er de klar til kagedåsen. Jeg oplever ikke at det er svært at udstikke småkagerne, men man kan eventuelt dyppe formene i lidt mel. Start derfor gerne ca 4 timer inden du skal bruge kagerne. Og så kommer her opskrifterne på de mest populære julesmåkager, som vi jo bager gennem hele december. Lad dem stå på pladen og sætte sig lidt, før du lemper dem over på en bagerist, hvor de skal stå, til de bliver helt kolde. Dejen er nem at arbejde med og de færdige kager smager fantastisk. Udstikning, tag dejen ud af køleskabet ca 30 minutter før du skal bruge den. Tilsæt rørsukker og vaniljesukker og bland det hele sammen ved at køre kortvarrigt. Vores opskrift på vanilje småkager er et hit. Det er min tur til at have brød med på arbejde i dag. Find den nemme opskrift her. KOM PÅ forkant Dejen kan fryses, men jeg synes helt ærligt at den er så nem at lave at det ikke giver ret meget mening. Hviletiden er vigtig for at småkagerne udvikler den gode korte smag. Tips OG tricks TIL nemme småkager.

Nemme småkager

nemme småkager Kan det bare ikke gå hurtigt nok. Som du skærer ud og samler til vaniljekranse. Eventuelt i kæleskabet til dagen efter. Pinjekerner 1 spsk fintrevet ingefær og revet citronskal fra én citron. Har du travlt når du tager dejen ud af køleskabet kan du rulle den ud et par gange før du giver dine børn lov.


fatah Natron og salt og rører godt rundt. Hvorom alt ting er så virker det og da jeg tjekkede andre opskrifter i forbindelse med dette indlæg. Er dejen omvendt våd drysser jeg med en anelse mel 912 nemme småkager, kom sukkeret i, med børn foretrækker jeg at rulle dejen ud på et meldrysset bord. Vanilje småkager 275 g hvedemel 125 g smør 125 g rørsukker kan erstattes af almindeligt sukker men rørsukker smager af mere 1 spsk. Herefter tilføjer du sigtet mel gennem en si for at undgå klumper i de nemme småkager bagepulver.

Kog så klejnerne i palmin eller olie, og lad dem dryppe.Så skal dejen hvile en times tid.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Vær sød at skrive dit fulde navn

Indtast venligst dit spørgsmål