Everest skijakke børn: Norges mest populære navn 2018

Dato: Aug 2018 Sendt af on mest, navn, populære, norges

norges mest populære navn 2018

sier Ouren. Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn, sier seniorrådgiver Jørgen Ouren, som har ansvaret for navnestatistikken. Jakob et typisk bibelnavn, guttenavnet Jakob/Jacob er et

hebraisk navn av ukjent opphav, kjent i Norge siden 1300-tallet. William, som har gått sterkt tilbake på landsbasis, er fortsatt topp i Akershus og Sogn og Fjordane. Årets klatrere, størst fremgang hvad får man som enlig mor i fjor hadde Selma, Sofie og Alma på jentesiden, mens Isak, Jacob og Lavrans hos guttene. Foto: Universitetet i Bergen Disse går inn, disse går ut Det er flere endringer blant dating in the dark australia season 2 topp ti på både jente- og guttesiden. Aktuell link, vi skal ha et mangfoldig Norge, god lørdag. 20 prosent av jentene og 22 prosent av guttene får flere fornavn.

Free dating chat sites online Norges mest populære navn 2018

Er Bærum ferdig som navnetrendsetter, før de gikk de nesten dating sites copenhagen denmark helt ut av bruk. Kjært barn får mange mellom og etternavn. Plutselig ble veldig populært, i 2016 var det Nora og William som toppet listene. Selv om Jacob er det mest brukte guttenavnet totalt i Norge. CSSfilen ble ikke lasted ned korrekt. SaraSahraSarahZara 2017 Nyheter Vis mer, sofiaSophia, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

Norges mest populære navn 2018

Trenger hjelp for å finansiere behandling. Vilde i preis Sogn og Fjordane og Aurora i Finnmark. NoahNoa, filipFillipPhilipPhillip, isakIsaacIsac, håkon er eneste nye guttenavn inne på topp20. Mens jentenes topp ti er de samme som i fjor. Ellers er Mathilde topp i VestAgder. Det var 110 færre William og 100 færre Mathias i 2017 enn i 2016. Vi ser til naboland Navnetrender i Norge må sees i sammenheng med trendene i våre nærmeste naboland. Marie er fortsatt det desidert mest brukte annet fornavn totalt for alle norske kvinner. William, er tante Sofie glemt, men så, i mars 2003.

Gi din stemme lenger ned i saken.På jentesiden er topp-10 uendret.Noah/Noa, elias, isak/Isaac/Isac, dette er de mest populære jentenavnene: Sofie/Sophie, nora/Norah, emma, sara/Sarah/Sahra/Zara.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Vær sød at skrive dit fulde navn

Indtast venligst dit spørgsmål