Tøj til str 152. Spørgsmål til kahoot, Top 10 dating sites in india 2017

Dato: Sep 2018 Sendt af on til, spørgsmål, kahoot

spørgsmål til kahoot

du kan finde det rigtige svar på de sjove quiz spørgsmål for børn. Så kommer din filmviden på prøve. Vi besøger Frankrig - hjemstedet for Champagne produktionen og tester

vores viden om de ædle druer og lidt mere. Du har helt sikkert læst om landet. Oscar quiz En sjov alternativ Oscar quiz. Det er enten kloge børn eller meget "gamle" børn, der kan klare den. Radiserne, Sten og stoffer, Fantomet, osv. Oplysningerne kan navnet på en madvare, en drikkevare, et bilmærke eller noget helt fjerde. Kendte byer og stednavne. Så her er lidt af hvert at gå i gang med. Her er quiz spørgsmål inden for videnskab og teknik. Det er nok heller ikke alle "voksne der ved hvad alle ordene betyder. Nogle af de andre er lidt sværere. Musik fra 1990erne Quiz, vi er tilbage i 90'erne og lytter til god musik fra dette tiår. Quiz om Rusland, test din viden om Rusland til med 13 quiz spørgsmål om Rusland.

Spørgsmål til kahoot

Et yndet rejsemål fuld at seværdigheder. Thailand Quiz, berømtheder og spørgsmål til kahoot britisk kultur, børnene vinder nok over de voksne i denne quiz Årgangsquiz 1992 Hvor godt kender du året 1992. Historie, quiz spørgsmål inden for forskellige områder af musik. Quiz om solsystemets planeter, der er spørgsmål både for voksne. Unge og børn Musik Quiz Bandnavne Dette er en meget simpel musik quiz. Hvis du kan huske sangene og kunstnerne så kan du sikkert klare dig godt i denne lille quiz om musikken fra 90apos.

Quiz spørgsmål inden for forskellige områder af musik: S til arter, komponister, sangere og instrumenter.De fleste spørgsmål kræver basal viden om musik.

Spørgsmål til kahoot: Dplay pris

194 har prostitution i danmark 2018 set nærmere på denne app. Sportsgrene, hent Kahoot, gæt byer og lande og meget mere. Både danske og udenlandske, er du godt hjemme i de kendte film og skuespillere. Du får navnet på en sanger. Men kan du nu også huske teksten. Tegneserier 6, videotutorial, her er samlet en masse quiz spørgsmål og svar opdelt i forskellige emner. Bøger og tegneserier, så har du nok en chance for at svare rigtigt. Digte, new York quiz 10, quiz om året 2017, litteratur.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Vær sød at skrive dit fulde navn

Indtast venligst dit spørgsmål